Saltar al contenido

Actualitat

06.05.2015

Els edificis unifamiliars de més de 45 anys també han de passar la ITE. Els primers edificis unifamiliars que hauran de passar la Inspecció Tècnica de l’Edifici (abans del 31 de Desembre de 2016) són aquells amb una antiguitat anterior a l’any 1900. Més informació

05.05.2015
Els veïns ja poden votar online la proposta guanyadora del concurs Illa Eficient.
La nostra proposta Illa Viva explicada pel jurat:

21.04.2015

Video de la presentació  finalista del Concurs Illa Eficient amb Illa Viva

 

El concurs és la primera fase del projecte Illa Eficient que vol estimular projectes de rehabilitació sostenible que incloguin propostes tècniques i de viabilitat econòmica per a les comunitats de l’Eixample de Barcelona.

La proposta Illa Viva posa als veïns al centre del projecte i promou un procés participatiu per tal que entre veïns i tècnics es decideixin les actuacions més convenients a cada habitatge amb sistemes nevedosos de finançament. Es preveu la implantació de diverses tecnologies d’energia renovable per obtenir una reducció del consum d’energia nolt important, garantint un estalvi notable en les factures d’electricitat i de gas i sense que els veïns hagin de fer cap inversió. El projecte pretén millorar els edificis de l’Illa i recuperar les cobertes dels edificis com a nous espais d’oci i relació entre els veïns.

La proposta Illa Viva neix amb els objectius d’estimular una nova forma de resoldre els projectes de rehabilitació sostenible fent protagonistes actius als veïns del procés de canvi del seu habitatge.

 

21.04.2015

 

Illa Viva a BTV Noticies

07.04.2015
Singularprojects finalista del Concurs Illa Eficient

La convocatòria, organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat i el Grup Habitat Futura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, és un concurs d’idees d’àmbit nacional sobre la rehabilitació sostenible d’una illa de l’Eixample, concretament entre els carrers Gran Via, Viladomat, Diputació i Calàbria, on es troben 27 edificis, 22 comunitats de propietaris i conviuen més de 700 persones.

Illa Viva de Singularprojects, en col·laboració amb un equip multidisciplinar format per Raons Públiques Eix Verd, Tentia, L’Ecoist, l’arquitecta Mònica Batalla i l’advocat Raimon Soler, ha resultat finalista del concurs i ha estat molt ben valorada pel jurat tècnic. En les properes setmanes s’exposaran públicament els projectes finalistes perquè els veïns puguin escollir la proposta guanyadora.

www.illaviva.cat

15.04.2015

Inauguració de l’exposició dels projectes finalistes del concurs Illa Eficient

 

Singularprojects forma part de la proposta IE003 «Illa Viva» formant equip multidisciplinar amb Raons Públiques, Eix Verd, Tentia, L’Ecoist, l’arquitecta Mònica Batalla i l’advocat Raimon Soler. El jurat professional ha valorat molt positivament la nostra proposta i ara només cal que els veïns votin la proposta que més els hi agrada.

Contacte:

   info@singularprojects.cat

   717 716 901


 


 info.singularprojects